وبینار استراتژی های صنعت غذا و نوشیدنی ایران ۱۴۰۰

چکیده

فهرست

دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می کند

وبینار استراتژی های صنعت غذا و نوشیدنی ایران ۱۴۰۰

ایران در منطقه خاور میانه از جایگاه ویژه شرکت های بومی غذایی برخوردار است.
در این صنعت، انتخاب استراتژی مناسب بازارگرا، شبکه توزیع، تحقیق و توسعه و منابع انسانی برای موفقیت یک کسب وکار بزرگ، متوسط و کارآفرین اهمیت زیادی دارد.

در این وبینار در خصوص راهبردهای این صنعت برای سال ۱۴۰۰ بحث می شود
جهت دریافت بلیت رایگان وارد لینک زیر شوید

https://eseminar.tv/wb15794
جهت اطلاعات بیشتر وارد سایت دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی به نشانی زیر شوید
https://entbs.ir/conferences
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
🔗https://t.me/ent_dba_mba
🔗https://instagram.com/utent.dba.mba

فهرست

برچسب ها

نویسنده

دکتر علی داوری

دکتر علی داوری

دیدگاهتان را بنویسید

دومین سلسله‌نشست مجازی درباره «همه گیری کرونا و تحولات جهانی در عصر کرونا و پساکرونا»

شست ششم:🔴دکتر علی داوری، استادیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران🔴کسب‌وکار در عصر کرونا و پساکرونا: ریسک‌ها و راهبردهای پیش‌روی ایران در ۱۴۰۰⌚چهارشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ساعت