وبینار استراتژی های صنعت غذا و نوشیدنی ایران ۱۴۰۰

چکیده

فهرست

دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می کند

وبینار استراتژی های صنعت غذا و نوشیدنی ایران ۱۴۰۰

ایران در منطقه خاور میانه از جایگاه ویژه شرکت های بومی غذایی برخوردار است.
در این صنعت، انتخاب استراتژی مناسب بازارگرا، شبکه توزیع، تحقیق و توسعه و منابع انسانی برای موفقیت یک کسب وکار بزرگ، متوسط و کارآفرین اهمیت زیادی دارد.

در این وبینار در خصوص راهبردهای این صنعت برای سال ۱۴۰۰ بحث می شود
جهت دریافت بلیت رایگان وارد لینک زیر شوید

https://eseminar.tv/wb15794
جهت اطلاعات بیشتر وارد سایت دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی به نشانی زیر شوید
https://entbs.ir/conferences
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
🔗https://t.me/ent_dba_mba
🔗https://instagram.com/utent.dba.mba

فهرست

برچسب ها

نویسنده

دکتر علی داوری

دکتر علی داوری

به اشتراک بگذارید:

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

دیدگاهتان را بنویسید

دومین سلسله‌نشست مجازی درباره «همه گیری کرونا و تحولات جهانی در عصر کرونا و پساکرونا»

شست ششم:🔴دکتر علی داوری، استادیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران🔴کسب‌وکار در عصر کرونا و پساکرونا: ریسک‌ها و راهبردهای پیش‌روی ایران در ۱۴۰۰⌚چهارشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ساعت