گفتگوی زنده اینستاگرامی با عنوان استراتژی های مدیریت تجربه کارکنان
😊 تجربه کارکنان مجموع برداشتهای آنها در ارتباط با سازمان است. یک تجربه مثبت فاکتوری نیست که سازمان برای کارکنان ایجاد کنند بلکه نتیجه ادراکات
😊 تجربه کارکنان مجموع برداشتهای آنها در ارتباط با سازمان است. یک تجربه مثبت فاکتوری نیست که سازمان برای کارکنان ایجاد کنند بلکه نتیجه ادراکات
دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می کند وبینار استراتژی های صنعت غذا و نوشیدنی ایران ۱۴۰۰ ایران در منطقه خاور میانه
دفتر آموزش های آزاد دانشکده کارآفرینی دانشکده کارآفرین دانشگاه تهران بر گزار می کند ♦️وبینار ریسک های جهانی و استراتژی های کسب و کار تا
دیدهبان کسب و کار با هدف تحول کسب و کارها راه اندازی شده است. هدف ما کمک به تحول و تغییر کسب و کارها مبنتی بر استراتژی هایی است که با تجارب جهانی و داخلی همراستایی دارند. بر این اساس اطلاع رسانی دستاوردهای اجرایی و علمی و تولید محتوا در قالب گزارش در حوزه های استراتژی و راهبرد کسب و کار برای شرکت ها و استارتاپ ها یکی از اهداف اصلی ماست.